dilluns, 28 de novembre del 2016

Festa de Nadal de l'Ampa

Benvolgudes families

Arriba el Nadal i com cada any el tradicional regal que desde l'asociació es fa als nostres fills i filles. Ens adreçem per comunicar-vos que aquest any la junta ha decidit substituir el clásic obsequi per una gran festa de Nadal per als nens i nenes socis i sòcies de l’Ampa, que es organitzarà i celebrará el proper Dissabte 17 de desembre(de 10:00 a 14:00 hores) al pati gran de l'escola, on comptareu gratuitament  amb:

-Activitats i tallers de temática nadalenca.

-Esmorzars(sucs, galetes, etcètera).

-Castells Inflables (per confirmar).

-Una màquina de cotó de sucre.

-La presencia màgica de Pare Noel.

I música durant tota la festa a càrrec del nostre DJ, Jose Luis.

També volem informar-vos que estem confeccionant uns carnets de socis i sòcies per a les families, que podreu passar a recullir durant la setmana del 12 a 16 de Desembre i que serà necessari per gaudir de la festa de Nadal, d' altres festes que s'organitzin més endavant per part de l'Ampa fora de l'horari escolar i que caldra presentar per procedir als descomptes en roba esportiva i activitats extraescolars.

Juntament amb aquest carnet de soci/sòcia es podrà recullir els tiquets de l'esmorzar de la Festa de Nadal.

Per últim, dir-vos que necesitem un mínim de 16 pares o mares col.laboradors per a la Festa de Nadal. Aixi, si algú de vosaltres vol col·laborar com a voluntari o voluntària en el desenvolupament dels tallers i de la festa podeu apuntar-vos a l'oficina de l'Ampa en horari d'atenció, de 16:00 a 17:00 hores. Si ens voleu donar un cop de mà, us hi esperem.


Reserveu el 17 de desembre, no feu plans i veniu a gaudir d’aquesta gran trobada amb tota la família !

Atentament

Ampa la Vinyala





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4