dilluns, 21 de novembre del 2016

Ampa i Escola la Vinyala amb la Marató de TV3

Benvolguts pares i mares

Volem informar-vos que enguany, l' Ampa la Vinyala, juntament amb l'Escola la Vinyala participaran i colaboraran activament a l'edició 2016 de la Marató de TV3(29 i 30 de novembre i 1 de desembre), l'esdeveniment solidari més important de Catalunya, dedicada al ictus i les lesions medulars i cerebrals traumátiques, per tal de fer-ne difusió d'aquestes malalties i recaptar fons.

Des de l'asociació de pares i mares i Escola la Vinyala s'han engegat un petit projecte per ajudar a recaptar fons, els berenars solidaris, donatiu 1 euro: sucs, cacaolats, madalenes i galetes a les paradetes que es disposaran a l'escola durant els dias de la present edició de la marató. Totes les aportacions voluntàries recollides seran destinades integrament a la Marató.

Així doncs esperem, una vegada més, que la col·laboració amb aquestes iniciatives solidàries sigui un èxit de participació i també de recaptació per tal d’afavorir l’avanç en la recerca i tractament d’aquestes malalties  que afecten malauradament a tantes persones.

Atentament

L'Ampa la Vinyala i Escola la Vinyala


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4