dimecres, 5 de novembre del 2014

SALUTACIÓ JUNTA AMPA

Benvolguts/des pares i mares,
Ens adrecem a tots vosaltres per agrair el vostre suport a la nova junta de l'AMPA. De la mateixa manera volem agrair a l'anterior junta la implicació i l'esforç que va dedicar pel bon funcionament de l'escola, fent una menció especial a la Núria i la Fàtima per la quantitat d'anys que hi han estat.
Primer de tot demanar disculpes per la desinformació a tots vosaltres i agrair la comprensió, el traspàs de poders no ha estat gens fàcil. Tot i així estem establint les bases de comunicació i ben aviat fluirà la informació com vosaltres us mereixeu.

Sabem que a molts de vosaltres us hauria agradat col•laborar a la castanyada i no heu pogut, ho lamentem, hem hagut de treballar sobre la marxa. Us convidem a tothom que vulgui col•laborar s'adreci a l'AMPA i ens faci saber la seva voluntat així com la disponibilitat que teniu. Farem una llista amb les dades recollides i quan requerim la vostra ajuda us anirem cridant, per ordre, quan faci falta. Creiem que és la manera més justa per què ningú se senti discriminat. Estem oberts a suggeriment per mail ampaescolavinyala@gmail.com o a la bústia que crearem a tal efecte.
No hem tingut l'inici de curs desitjat i des de la junta volem fer "borrón y cuenta nueva" i només mirar cap endavant, establint el respecte, els valors i l'educació com bandera dins de l'escola, entre el claustre, direcció i pares, i sobretot MAI, MAI i MAI perdre de vista el nostre objectiu comú: la FELICITAT i EDUCACIÓ de TOTS i CADASCÚ dels NENS i NENES
Gràcies per la vostra atenció, sabem que estareu a l'altura, nosaltres treballem i us covidem a treballar amb nosaltres, per a l'escola, pel bé dels nostres FILLS i FILLES.

LA JUNTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4