dimecres, 5 de novembre del 2014

COMUNICAT EXTRAESCOLARS

Benvolguts/des pares i mares
Ens adrecem a vosaltres per informar-vos com s'estan gestionant les activitats extraescolars. Primer de tot tornar a demanar disculpes per la desinformació.

Afortunadament les culturals pràcticament no es van veure afectades. A les esportives heu de saber que després de diversos intents per convèncer que continuessin el projecte vam aconseguir el compromís de cobrir la setmana del 27 al 31 d'octubre i que estudiessin, els monitors, l'opció d'incorporar-se a un projecte en el qual es respectessin les disciplines ofertes al projecte inicial, ja que ens semblava correcte. El resultat no va ser el pactat i a excepció de Dansa, Multiesport i Taewkondo, els monitors ni tan sols van presentar-se a la reunió. Per aquest motiu aquesta setmana del 4 al 7 de novembre tindrem monitors suplents voluntaris, fins que l'empresa contractada pel nou projecte comenci. La diferencia més important és que els monitors tindran contracte laboral.

Agrair als monitors que accepten la nova proposta i continuen amb nosaltres Multiesport, Taekwondo i Dansa. El nou projecte l'ha fet una empresa del poble i amb bona reputació ControlPlaySports que també acolliran als monitors de culturals i a qui vulgui continuar. Està previst que ControlPlay comenci la setmana del 10 de novembre i les quotes seran les mateixes és a dir no es veuran incrementades.

Com haureu comprovat no s'ha carregat al banc la quota d'octubre d'activitats extraescolars, us demanem si us plau, la pagueu en efectiu al despatx de l'AMPA, durant aquesta setmana, ja que hem de pagar als monitors i no tenim efectiu. D'aquesta manera es farà el pagament a mes vençut i els càrrecs al banc es realitzaran a partir de la quota de novembre que es cobrarà a primers de desembre.

Lamentem profundament el trastorn que hagi pogut causar aquest fet als vostres fills i filles, mai hem d'oblidar que els nens i nenes són el més important. 

LA JUNTA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4