dijous, 15 de maig del 2014

La Comunitat Educativa de Catalunya us animem a participar en la manifestació unitària contra les polítiques educatives de Wert i Rigau: Dissabte 17 maig, a les 12h, a Barcelona

                  

Us animem a sortir al carrer i participar activament en la manifestació que hem convocat de forma unitària el proper dissabte 17 de maig a les 12:00 hores, des de la Plaça Urquinaona fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

L'objectiu de la convocatòria és reclamar un canvi radical en les polítiques educatives del govern de la Generalitat i de l'Estat espanyol, així com mostrar rebuig a les retallades. L'educació pública segueix sent la principal perjudicada de les mesures que s'estan prenent. El pressupost en educació s'ha reduït en 1.000 euros l'any/alumne, s'han retallat beques de menjador i de material, s'han retallat línies d'escoles públiques,...

És hora de continuar, fer sentir la nostra veu, i reclamar el sistema educatiu que volem per als nostres fills i filles! 

Amb aquesta mobilització també volem expressar el nostre rebuig a la LOMCE aprovada pel ministre Wert, ja que representa l'atac més planificat contra la nostra concepció de l'educació, des del final del franquisme. Les conseqüències són nefastes: obre les portes a la privatització, seleccionat l'alumnat abans d'hora, anul·la el poder de decisió de les famílies, redueix l'autonomia educativa, posa en perill la immersió lingüística, etc.

Us animem a ser-hi en aquesta gran manifestació!  Feu tota la difusió que pugueu!

* Podeu llegir el COMUNICAT i descarregar-vos els CARTELLS A LAWEB DE LA FAPA: enllaç.


DESOBEÏM LA LOMCE

NO A LES RETALLADES

NO AL DECRET DE PLANTILLES

SUBSTITUCIONS DES DEL PRIMER DIA I AL 100%

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4