dijous, 8 de maig del 2014

EXTRAESCOLARS MAIG




Aqui teniu l'informació del que fan els alumnes aquest últim mes d'extraescolars: 


TAEKWONDO:

INFANTIL: Començaran a fer una mica de técnica de combat sense tocar.
GRANS: Faran combat segons el seu nivel. Utilitzaran el material de protecció.

FUTBOL:
Aquest mes continuaran amb la tècnica individual i treballaran l'atac i defensa tant individual com colectiva. Practicaran algun moviment tàctic de cara als partits.  

ANGLÈS:

Anglès I: Durant aquest últim mes de classe els nen d'infantil estan coneixent el seu cos a través de videos i cançons, així com de dibuixos i jocs com el "toca-toca". L'ultim día faran una última activitat de "toca-toca" i un conte relacionat amb l'estiu ja que arriben les vacances. Serà amb audio, esperem que tot surti be. 
Anglès II: En aquest nivell acaben de finalitzar amb els animals de la selva, dels oceans, de la granja i de casa, i han començat l'ultima activitat que va sobre DIRECTIONS AND STREET MAPS, en la qual dibuixarán un plànil amb diferents lloc propers a ells com el super, el forn, la piscina, etc.... Com és un grupo molt participatiu i molt interessant en aprendre, la idea és representar una mica cóm preguntariem a algú per tal que els indiqui com s'arriba. 
Anglès III: Els alumnes d'aquest nivell estan preparant amb molta il.lusió una presentació per a exposar-la davant els pares i mares l'ultim día de classe. Amb tot això, esperem que no falteu!

MULTISPORT: 

Grans: Estan treballant el jocs col.lectius en els que els nens/es treballen en equip fent estrategies i es ara que están mes units i fan piña al jocs per guanyar-los.

DANSA: 

Els alumnes d'aquesta activitat estan preparant un ball amb tots els passos i técniques que han après durant tot l'any. A la jornada de portes obertes de les extraescolars els pares podrán veure, amb aquesta coreografía, un gran resum de tot el que han aprés.

GUITARRA:
Aquest mes el alumnes de guitarra farán un repàs de les cançons amb puntejat i els acords que han après durant tot el curs, n'aprendran de noves i treballarán nous ritmes combinant-los amb els acords que ja saben tocar. 

***Seguirem actualitzant aquesta publicació amb les activitats que falten. Dilculpin les molesties***

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4