dimecres, 19 de març del 2014

Que aprendran els nens durant Març???

Març 

Explicarem breument que faran els nens a les extraescolars aquest mes:

Dansa: Els alumnes d'aquesta activitat aplicaran els exercicis apresos en mesos anteriors al ball que estan aprenent aquest trimestre. A mes, aprendran a girar i saltar com autèntics bailarins.

Anglès:  En les classes d'anglès començaran a introduir-se en el fantàstic món dels animals acuátics. Primer per captar l'atenció dels nens visualitzen vídeos curtets de Baby Einstein. Després treballen la memòria amb fitxes i la pronunciació amb l'ajuda de la professora. Amb el material del aula on s'implanteix la classe, la professora fa jocs per que adquireixin el màxim vocabulari possible.

Anglès II: Els alumnes d'aquest nivell tregallen les prendes de roba. Amb fitxes farán ejercicis de memoria i aprendrán la correcta pronunciació amb ajuda de la professora. 

Anglès III: En aquest nivell aprendrán a formular preguntes en diferents àmbits i escriure correctament l'estructura.

Guitarra: Aquest mes seguiran treballant el puntejat amb les cançons que estan fent en aquest moment i d'altres noves, i començaran a aprendre els primers acords. També veuran els diferents ritmes que es poden fer amb la guitarra i si hi ha temps començaran a aprendre'n algun bàsic combinant-lo amb els acords.

Handbol: Durant aquest mes, els alumnes d'aquesta activitat, seguirán fent jocs y feines en equip. A més reforçarán i aprendrán a fer lanzaments i passades. 

Futbol:El mes de març els alumnes seguiran aprenent a controlar la pilota per realitzar moviments que s'apliquen en els partits. Perfeccionaran la passada i el xut a porteria i a més els iniciarem en conceptes atac-defensa

Multiesport: En aquesta actividad els nens están treballant la posició  i destrucció amb diferents moviments per descarregar adrenalina.

Ioga: Els alumnes d'aquesta actividad practicaran aquest mes una secuencia de asanas (posturas).

Taekwondo: Durant aquest mes els nens d'infantil al començament de l'actividad faran jocs per escalfar i començar amb bon peu la clase. Després fan els apartats de Taewondo  de técnica base.
Els nens a partir de 1er lo primer que fan son estiraments i escalfament amb jocs. Després durant aquest mes farán" técniques amb manoplas".

Hort Urbà: Aquest mes els nens d'aquesta extraescolar  plantarán hortalisses: tomàquets, pebrots, enciams, blat de moro, mongeta, coliflor,carbassó i també  arbres com l'atmeller. 

Jugem amb rodes: Amb l'ajuda d'un patinete els nens conseguiran matenir-se en equilibri, donar la volta sense caure i fer piruetes.


Cuenta cuentos: Els alumnes d'aquesta activitat escollirán llibres de la biblioteca i els llegirán amb l'ajuda del professor. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4