dilluns, 10 d’octubre del 2016

Borsa de col.laboradors de l'Ampa

Estimades families

L'Ampa és l'entitat que representa a les famílies a la nostra escola, dins de una forma de participació activa en la comunitat educativa, per portar endavant tots els projectes que s'organitzan al llarg de l'any escolar. A l'Ampa hem creat comissions de treball amb la finalitat de que tots, pares i mares, es puguin implicar en la associació sense necessitats de ser membres de la junta directiva. Per aixó volem integrar la major quantitat possible de famílies que vulguin col.laborar amb nosaltres en benefici dels nostres fills i filles.

Amb la present volem animar a tots els pares i mares a participar puntualment com a col·laboradors en les diferents activitats, donant ajuda i suport a la junta directiva en tasques concretes durant el curs.

Volem anunciar-vos que tot el/la que vulgui apuntar-se a la borsa com a voluntari/a, mare/pare col.laborador/a  pot fer la seva inscripció a l'oficina de l'Ampa en horari d'atenció, de 16:00 a 17:00 hores. La borsa serà general i així que necessitem de col·laboració us ho farem saber.

També us informem que amb la borsa de col.laboradors/es es formalitzarà un nou grup de WhatsApp per aquest curs 2016-2017.

Animeu-vos ! 

Cordialment

L'Ampa la Vinyala



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4