dimarts, 13 de setembre del 2016

Benvinguda al curs escolar 2016-17

Estimades families

Com cada any, des de l'Ampa Escola La Vinyala us volem donar la benvinguda al nou curs escolar 2016-2017. L’AMPA és l’associació de mares i pares d’alumnes de l’escola i té com a objectiu participar d’aquells aspectes referents a l’educació per tal d’aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fill/es. Comencem un nou any amb moltes ganes e il.lusió de poder treballar per i amb vosaltres per construir una escola millor.

Esperem i desitgem que sigui molt profitós per als vostres fills i filles. La nostra principal preocupació i l'objectiu fonamental es donar el millor servei possible a les families.

Us animem també a col.laborar activament amb nosaltres(en la mida de les vostres possibilitats) a les diferents comissions de treball que s'organitzaran durant l'any per tal d'arribar a fites cada cop mes importants. No dubteu a fer-nos arribar les vostres idees, dubtes, sugeriments o peticions de participació, ja sigui com a junta directiva, com a membre d'alguna de les comissions o com a colaborador puntual.

Els principals canals de comunicació per poser-se amb nosaltres són:

L'adreça de correu electronica.

ampaescolavinyala@gmail.com

Pàgina web/Blog de l'Ampa la Vinyala

http://ampa-escola-la-vinyala.blogspot.com.es/

Pàgina de Facebook de l'Ampa la Vinyala

https://www.facebook.com/ampa.lavinyala?fref=ts

Podeu dirigir-vos també personalment a la oficina de l'Ampa en horari de 16:00 a 17:00 hores.

Que tingueu un bon inic de curs!

Atentament

Ampa Escola la Vinyala





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4