dimecres, 22 de juny del 2016

Fotografíes Festa/Sopar Germanor, agraiments i fí de curs

Benvolgudes families.

Aquest passat dissabte dia 18 de Juny es va celebrar el tradicional Sopar de Germanor que organitza l'Ampa en el patí de l'escola, on vam compartir amb les familíes una estona molt agradable. Pensem que la col.laboració de tots ha fet possible que la festa fou un èxit i  que tots poguéssim gaudir-la d'allò més bè (com sempre, els protagonistes indiscutibles varen ser els nens i nenes, que van sopar ben ràpid per no perdre temps i anar a disfrutar fent la seva). És per això que des de l'AMPA us volem agrair a tots la vostra participació: moltes gràcies a les famílies que van col.laborar i ajudar en el muntatge de taules, i moltes gràcies també per la assistència a tots els que vareu venir a gaudir de la festa, pares, mares, nens, nenes, profesores i directora. Volem felicitar també al nostre DJ, que es va encarregar de la música i del joc de llums,  que va amenitzar aquesta nit màgica.

Us acomiadem tot desitjant-vos que passeu molt bones vacances i que carregueu piles aquest estiu. Ha estat un curs molt intens (especialment els darrers dies), i perquè us quedeu amb bon gust de boca us deixem amb unes fotografíes de la festa, de les families, dels guanyadors dels sorteig, del ball i del photocall. Marxem amb la satisfacció d'haver prestat un bon servei a les familíes i als nostres fill i filles i també per la feina feta al llarg de tot el curs..

Ara toca desconectar una mica fins que acabi el periode estiuenc, on serà el moment de tornar per iniciar el curs següent amb més forces i il·lusió que mai, bon estiu a tothom i fins al Setembre !

Atentament

L'Ampa la Vinyala.





































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4