dilluns, 9 de maig del 2016

Benvinguda al nou curs escolar 2015-2016

Estimades famílies, la Junta de l’AMPA de l’Escola La Vinyala us vol donar la benvinguda al nou curs escolar 2015-2016. Un any més comencem un nou curs amb noves energies, nous projectes i noves necessitats. També volem saludar a les famílies que ja formeu part de la comunitat educativa de l'escola. Com ja sabeu, l’objectiu preferent de l’associació es el d’organitzar activitats que millorin i complementin la tasca de la propia escola per tal de donar un un bon servei per a les families.

El nostre alicient i objectiu es el de millorar la comunicació amb els pares i mares de l’escola, de facilitar espais per compartir, de fomentar el reciclatge de llibres a través de la socialització i la reutilització per tal de reduir la despesa de les families, etcétera. Totes aquelles famílies que us vulgueu posar en contacte amb l'Ampa ho podreu fer mitjançant la nostra adreça electrònica ampaescolavinyala@gmail.com, o bé personalment a les mateixas oficines de l'Ampa. Des de la Junta de l'AMPA seguirem treballant per tirar endavant activitats en benefici de la nostra escola i els nostres fills i filles.

Finalment aprofitem per animar-vos a col.laborar i a participar amb l'AMPA formant part de les diferents comissions de treball per ajudar en les diferents activitats que s’organitzen des de l’associació així com també fent-nos arribar qualsevol queixa o suggeriment que tingueu al respecte. La vostra participació per petita que sigui és important

Benvinguts i benvingudes !

Ampa La Vinyala



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4